"Vervang topman Ryanair door stewardess"

Vervang topman Ryanair door stewardess

"Vervang topman Ryanair door stewardess"

Print
In navolging van het nieuwe absurde idee van zijn grote baas, stelt een piloot van luchtvaartmaatschappij Ryanair voor om topman Michael O'Leary te vervangen door een steward of stewardess. De piloot geeft de Ryanair-baas zo een koekje van eigen deeg.

Michael O'Leary (foto) stelde vorige week voor om de copiloot af te schaffen en stewardessen op te leiden om in noodgevallen een vliegtuig aan de grond te kunnen zetten.

Sexyer

"Ik stel voor dat Ryanair de algemeen directeur vervangt door een stagiair van de crew, die jaarlijks netto 13.200 euro krijgt", repliceert commandant Morgan Fisher nu in een brief aan de Britse krant Financial Times.

Een woordvoerder van Ryanair zei in een al even ludieke reactie dat een stewardess op de plaats van de algemeen directeur inderdaad een pak sexier zou zijn en dat het voorstel onderzocht kon worden.

"Als we ons cabinepersoneel kunnen opleiden om een vliegtuig aan de grond te zetten, kunnen we het evengoed opleiden om de job van algemeen directeur in te vullen", aldus nog de woordvoerder.

O'Leary staat bekend om zijn absurde voorstellen. Zo wilde hij passagiers al eens laten betalen voor het toiletgebruik aan boord en stelde hij voor de reizigers te laten rechtstaan in het vliegtuig.

MEEST RECENT