Seks & Relaties

Mannen proberen te verleiden met luxegoederen + poll

Print

Mannen proberen te verleiden met luxegoederen + poll

Wanneer je een single man bij een aantrekkelijke vrouw zet, zal die vanzelf beginnen spreken over luxegoederen zoals dure auto's en juwelen. Ze doen dit om indruk te maken op de knappe vrouw. Zo blijkt uit een Belgisch onderzoek.

Tijdens het onderzoek werd een groep mannen bij een vrouw in een jeans en een sportief jasje gezet.

Een andere groep kreeg het gezelschap van een vrouw in een kort rokje en een diep decolleté. Tijdens de test moesten de mannen zoveel mogelijk woorden proberen onthouden. Ze kregen zowel een lijstje met huishoudapparatuur als eentje met dure luxegoederen voorgeschoteld. Uit de proef blijkt dat mannen uit de groep met de minder aantrekkelijke vrouw vooral huishoudapparatuur onthielden. Mannen met de kortgerokte dame in hun gezelschap herinnerden zich dan weer vooral de namen van dure auto's en juwelen.

Bovendien begonnen ze de onderzoekster te vertellen hoe ze die luxegoederen zich konden veroorloven. Volgens de aangestelde professoren is dit een teken dat de mannen de vrouw in kwestie zoveel mogelijk probeerden imponeren met hun geld. Ze denken zo nog steeds de dame in kwestie aan de haak te kunnen slaan.

NIET TE MISSEN