Vanden Borre krijgt groen licht van Genoa

Vanden Borre krijgt groen licht van Genoa

Vanden Borre krijgt groen licht van Genoa

Print
De transfer van Anthony Vanden Borre lijkt in een definitieve plooi te zijn gevallen. Uit goede bron vernam onze redactie dat Genoa na een aantal moeilijke gesprekken bereid gevonden werd om de verdediger zijn vrijheid te geven. Zonder nieuwe obstakels mag men ervan uitgaan dat de gewezen Anderlechtspeler per 1 januari 2011 het Genkse shirt draagt.

Vorige dinsdagnacht kwam Anthony Vanden Borre reeds tot een persoonlijke overeenkomst met Racing Genk. Zijn huidige club Genoa bleef in de ultieme uren voor het afsluiten van de tweede transferperiode echter dwars liggen. Tijdens het weekend trokken Anthony en zijn managmentsbureau Star Factory richting Genoa om de plooien glad te strijken, wat nu dus gelukt lijkt te zijn.

Vanden Borre, die een contract tekende voor anderhalf seizoen, zal in Genk fors moeten inleveren, maar hij hoopt vooral bij de competitieleider zijn carrière een nieuw elan te kunnen geven. In afwachting van zijn debuut in januari zal Vanden Borre het wedstrijdritme op peil moeten houden bij de beloften.

MEER VOETBALNIEUWS