Boma vraagt Goedele ten huwelijk

Boma vraagt Goedele ten huwelijk

Boma vraagt Goedele ten huwelijk

Print
De ploeg van 'FC De Kampioenen' trekt deze week naar Brugge voor de start van de laatste reeks buitenopnames. Het Venetië van het noorden is het decor voor een romantisch huwelijksaanzoek van Balthasar Boma aan de waife of his laife, Goedele Decocq.

Marijn Devalck blikt alvast tevreden terug op de eerste draaidagen: “Sfeervol hé. Met het mooie weer is het echt vakantie. ’t Is wel veel werk hoor, dus dat mooie weer is wel meegenomen. Anders waren we er niet doorgeraakt. Gisteren hebben we scènes opgenomen met paarden en koetsen en vandaag hebben we met de bootjes gevaren.”

Op de vraag of hij zelf een huwelijksaanzoek in Brugge zou doen, antwoordt Marijn: “Het is zeer romantisch hé, die reien. Dat is eigenlijk een exclusieve stad, Brugge, niet te vergelijken met welke andere stad dan ook in Vlaanderen. Echt het Venetië van het noorden. Dat pittoreske, die mooie geveltjes, dat maakt Brugge echt speciaal. Ik zei gisteren nog: ‘Ik zou hier willen komen wonen.’”

De weergoden zijn de Kampioenen gunstig gezind en de opnames in Brugge zullen wellicht donderdagavond afgewerkt kunnen worden. De buitenopnames lopen daarna nog tot begin oktober. In november en december worden vervolgens de laatste binnenopnames afgerond in de vertrouwde studio 5 aan de Reyerslaan.

MEEST RECENT