Elektrozaak bereidt verbouwingen voor

Print
Wommelgem - Voor de derde keer in tien jaar breidt familiezaak Elektro Van den Bosch aan de Kerkplaats in Wommelgem uit. Daarom sluit ze weldra vijf weken.

Na een vakantieperiode kunnen klanten sinds enkele dagen weer terecht bij Elektro Van den Bosch, maar niet voor lang. Want tot eind deze maand houdt zaakvoerder Ludo Van den Bosch uitverkoop, die een grondige uitbreiding voorafgaat.

“De voorbereidende werkzaamheden daarvoor zijn al begonnen en vanaf begin oktober blijven we vijf weken dicht voor een uitbreiding en herinrichting van de zaak. De verkoopsoppervlakte van de winkel vergroot met ongeveer een kwart. Na eerdere uitbreidingen in 2000 en 2007 was dit opnieuw nodig, met het oog op een groter aanbod aan televisies en witgoed, zoals wasmachines en koelkasten”, licht hij toe.

Zestigjarig jubileum

Dit jaar viert Elektro Van den Bosch overigens zijn zestigjarig jubileum aan de Kerkplaats in Wommelgem. “De zaak bestaat al drie jaar langer. Ik ben de tweede generatie die de winkel leidt. Het is nog te vroeg om nu al te zeggen dat de derde generatie de zaak zal overnemen”, besluit hij.

JVDPO

Informatie: www.vandenboschelektro.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio