"Bedrijf Marco Borsato investeerde in sexy meiden"

Bedrijf Marco Borsato investeerde in sexy meiden

"Bedrijf Marco Borsato investeerde in sexy meiden"

Print
Het internetbedrijf LabVenture van de Nederlandse zanger Marco Borsato zou failliet gegaan zijn omdat het bedrijf stiekem investeerde in een rekruteringsbureau voor "sexy meiden". Dat beweert de Nederlandse vastgoedmiljonair Marco Krol.

De vastgoedgrootheid zou drie miljoen kwijtgespeeld zijn aan LabVenture. Het internetbedrijf van Borsato zou stiekem 1,5 miljoen euro doorgesluisd hebben naar EyeCandy. Dat is een castingbureau voor modellen die op zoek zijn naar een (schaars geklede) rol in een videoclip.

Krol gaat nu zakenman en investeerder Henk Keilman en Borsato's voormalige manager Paul Brinks voor de rechter slepen. Hij beweert dat LabVenture mede failliet ging door het geld voor EyeCandy Europe. Zijn eigen investering van drie miljoen wil hij terug van Keilman.

Uit het rapport van onderzoeksbureau SBV blijkt echter dat de 1,5 miljoen euro enkel geleend is door LabVenture, maar dat alles met rente is terugbetaald door het castingbureau. "De beschuldigingen zijn ongegrond", aldus de woordvoerder van Keilman.

Nu in het nieuws