Bibliotheek maakt zich klaar voor verhuizing

Print
Turnhout - Door de asbestproblemen in de Warande, ondergaat ook de bib een metamorfose. Die maakt zich klaar voor de veranderingen en de verhuizing naar Sint-Victor.

De hoofdingang van de Warande wordt na de opening van het nieuwe seizoen gesloten voor het publiek. Vanaf maandag 13 september verplaatst ook de ingang van de bib naar de Wezenstraat. De bibliotheek behoudt wel de normale openingsuren.

Uitleentermijnen verlengd

Een maand later, op 18 oktober, sluit de bib tijdelijk de deuren. Dan begint de verhuizing. De boeken, dvd’s en cd’s vindt u vanaf 15 november, en dat voor twee jaar, op de tweede en derde verdieping van het Sint-Victor.

Om de verhuizing goed te laten verlopen, worden alle uitleentermijnen vanaf 27 september automatisch verlengd, zodat u uw boeken niet terug hoeft te brengen tijdens de sluitingsperiode. De verlenging van sprinters start pas vanaf 11 oktober. Vanaf die data kunt u ook dubbel zoveel materiaal uitlenen.

De bibliotheek kan voor de verhuizing nog helpende handen gebruiken. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Gert Van Grootel.

MAMI

Meer informatie: 014-47.22.27 of gert.vangrootel@turnhout.be

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio