Personeel Intermed ontslagen

Personeel Intermed ontslagen

Personeel Intermed ontslagen

Print
De curatoren van de failliete Antwerpse touroperator Intermed, van de merken Sunworld en Mediterra, hebben alle werknemers ontslagen. Het gaat om een dertigtal mensen. Reizen die Intermed nog niet zelf geannuleerd heeft, worden voortgezet in samenwerking met andere touroperators.

Zo worden alle reizen naar Antalya, Bodrum en Izmir tot het einde van het seizoen uitgevoerd met Corendon. Wie voor Hurghada en Luxor boekte, kan rekenen op Sunweb Vakanties, met een laatste vertrek op 13 augustus en een laatste retour op 20 augustus. Dezelfde touroperator verzorgt ook alle reizen naar Corfu met een laatste retour op 13 augustus. Reizen na die periode worden kosteloos geannuleerd en terugbetaald door het Garantiefonds Reizen.

De reizen naar Kreta en Rhodos worden eveneens tot het einde van het seizoen uitgevoerd met Sunweb Vakanties. Zij nemen ook alle reizen naar Djerba en Enfidha op zich met een laatste retour op 26 september. Alle reizen naar Indonesië en Thailand worden uitgevoerd onder de nog mee te delen modaliteiten door het Garantiefonds.

Reizen waarvoor nog geen voorschot werd geïnd, worden als geannuleerd beschouwd. Voor alle reizen die Intermed zelf geannuleerd heeft, zal het Garantiefonds alle gestorte bedragen terugbetalen via het reisbureau.

Nu in het nieuws