Straatlaweit presenteert LINKERWOOFER

Print

Straatlaweit presenteert LINKERWOOFER

Op zaterdag 14 augustus 2010 is Linkerwoofer toe aan zijn zevende editie. Dit gratis familie- en jongerenfestival aan de Schelde op het Linkeroever is ideaal gelegen met zicht op de Antwerpse skyline. Een apart programma en een leuke sfeer, maken dat steeds meer mensen hun weg vinden naar Linkerwoofer.

Kinderen zijn welkom vanaf 13 uur. Naar jaarlijkse traditie staan er springkastelen, een mega-hindernissenparcours, rodeo, grime en nog veel meer op hen te wachten. Ouders en grootouders kunnen ondertussen genieten van een drankje op het vernieuwde terras.

De optredens starten ook om 13 uur. Het programma is indrukwekkend. Zo hebben ze onder andere The Van Jets, School is Cool, The Hickey Underworld, Mintzkov en Das Pop weten strikken. De avond wordt afgesloten met B-Kant feat. Mauro Pawlowski die om middernacht beginnen spelen.

Linkerwoofer is het derde buurtfestival van 2010 in het kader van Straatlaweit, de campagne van het district Antwerpen waarbij jonge organisatoren steun krijgen van de cultuurantenne en de jeugddienst. Het festival vindt plaats op de Boeienweide op het Frederik Van Eedenplein.

Meer informatie is te vinden op www.straatlaweit.be en www.linkerwoofer.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio