Aannemer kleurt buiten de lijntjes

Aannemer kleurt buiten de lijntjes

Aannemer kleurt buiten de lijntjes

Print
Niel - De basketbalclub van Niel kan voorlopig niet trainen in de gemeentelijke sporthal. De aannemer die de zaal heeft gerenoveerd, had de lijnen in een verkeerde kleur getrokken.

Sportambtenaar Guy De Wachter en zaalwachter Frank Fouquart zijn opgelucht. Het heeft er een tijd naar uitgezien dat de sportclubs die in de sporthal actief zijn, door de foute aanpak van de aannemer in de problemen zouden komen met de voorbereiding van hun competitie. Maar dat is niet het geval.

Bij het renoveren van de sporthal ging de aannemer in de fout met de uitlijning van de basketbalvelden. Ook de kleur die gebruikt werd voor de uitlijning, was niet de juiste. De Vlaamse basketbalbond keurde de terreinen af. De sportverenigingen konden dus niet beginnen met de voorbereiding van de comptetie vanaf 12 juli, zoals oorspronkelijk was afgesproken.

Op aandringen van De Wachter en Fouquart is de aannemer donderdag begonnen met de verbeterde belijning. Komende donderdag krijgt de parketvloer een laatste vernislaag, zodat de sporthal op 16 augustus weer kan opengaan.

Paul Van Roy
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio