JeTi bouwt stationsplein om tot festivalterrein

Print
Kasterlee - Jeugdhuis JeTi, dat bezig is met de bouw van een eigen lokaal, organiseert zaterdag het Effenaf Festival aan het station in Tielen (Kasterlee). Het festival is nieuw én gratis.

Effenaf is een nieuw en gratis muziek festival in Tielen. Het is toegankelijk voor alle leeftijden met een speelarena voor kinderen en muziek voor jong en oud. Er komen vooral groepen uit de streek.

De organisators hebben de perfecte locatie gevonden: pal in het centrum en minimum overlast voor buurtbewoners. Het feest begint op zaterdag 14 augustus in de vroege namiddag en het duurt ’s avonds tot een uur of elf. Bij extreme hitte of onverwachte onweersbuien, kan men schuilen onder de tent. De organisators laten niets aan het toeval over.

De reden is voor het festival is het vijf-jarig bestaan van Jeughuis JeTi, dat binnenkort een gloednieuw lokaal heeft achter de brandweerkazerne. Zoiets mocht niet onopgemerkt blijven, maar het plan is wel het festival vanaf nu elk jaar te doen. Meer informatie: www.effenaffestival.be

Eddy Leysen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio