Mode

Samantha Cameron eerste zwangere vrouw in best geklede lijst

Print

Samantha Cameron eerste zwangere vrouw in best geklede lijst

Samantha Cameron, de first lady van Groot-Brittannië, zorgt voor een heuse primeur. Cameron is namelijk de eerste zwangere vrouw die in het lijstje van best geklede vrouwen, uitgegeven door het Amerikaanse blad Vanity Fair, staat.

Vanity Fairs lijstje van best geklede vrouwen staat naar aloude gewoonte bomvol rijke bekendheden zoals prinses Mary van Denemarken, Charlotte Gainsbourg, Diane Kruger, en Carla Bruni.

De intrede van de Britse Samantha Cameron was dan ook geen al te grote verrassing. In het verleden werd Cameron reeds geprezen om haar prachtige look en haar trendy elegantie.

Wat echter wel verbazing opwekt is de staat waarin Cameron zich bevindt. De Britse is namelijk de eerste zwangere vrouw die door Vanity Fair toch wordt uitgeroepen als goed gekleed. Is Cameron daarmee dan echt de eerste vrouw die erin geslaagd is om trendy en zwanger te zijn? Of voelde Vanity Fair gewoon de druk stijgen om eindelijk eens een zwangere vrouw te bejubelen om haar stijl? Het modeblad zelf wou er niet verder op ingaan en zei enkel dat Cameron de perfecte vertaling was van een trendy, realistische politica.

NIET TE MISSEN