Seks & Relaties

Vrouwen zeggen foert tegen huishouden met slechte huisvrouwenclub

Print

Vrouwen zeggen foert tegen huishouden met slechte huisvrouwenclub

Vrouwen moeten hun huishouden draaiende houden en alle werkjes iedere dag met het grootste plezier opknappen. Foert! zeggen steeds meer vrouwen tegen die opvatting en ze begonnen een club: die voor de slechte huisvrouw.

Vrouwen hebben niet altijd zin om de was te doen, het huis te poetsen, alles voor een derde keer te strijken nadat manlief zijn hemden na het passen op een stapel gooide of de wc nog maar eens te ontsmetten omdat zoonlief het niet nodig vindt binnen de pot te plassen.

Na enkele eeuwen van vergeefs zwoegen en proberen het huishouden op orde te stellen, zeggen nu steeds meer Nederlandse huisvrouwen foert tegen al dat poetswerk. Eentje was zelfs zo ingenieus om een clubje op te richten voor vrouwen die er danig genoeg van hebben: de club voor de slechte huismoeder was geboren.

Het idee ontstond op Twitter, maar op een week tijd werd er een website opgericht en telt het hebbeding al ruim 400 leden, een aantal dat nog dagelijks aangroeit. Op de website kan je naar hartenlust klagen over je man of kinderen die maar niets opruimen, over die vervelende klusjes die je altijd alleen moet opknappen en over de saaiheid die je soms overvalt thuis. Want zeg nu eerlijk, wie verstaat je beter dan andere 'slechte' huisvrouwen.

NIET TE MISSEN