Onderhoudswerken in vijf Antwerpse tunnels

Onderhoudswerken in vijf Antwerpse tunnels

Onderhoudswerken in vijf Antwerpse tunnels

Print
Antwerpen - Het agentschap Wegen en Verkeer heeft de komende maand nachtelijke onderhoudswerken gepland in maar liefst vijf Antwerpse tunnels.

In de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 augustus wordt in de Jan De Vostunnel de koker richting Brussel afgesloten en in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 augustus de koker richting Antwerpen. Tussen 19.00 en 06.00 uur wordt het verkeer er omgeleid naast de tunnel.

De nacht daarop is het de beurt aan de Bevrijdingstunnel. Zowel de richting van Brussel als de richting Antwerpen wordt tussen 19.00 en 06.00 uur afgesloten. Ook hier wordt het verkeer omgeleid naast de tunnel.

Tussen donderdag 12 en vrijdag 13 augustus 2010 wordt in de Frans Tijsmanstunnel de koker richting Nederland afgesloten en in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 augustus is het de beurt aan de richting Gent. Het verkeer wordt er telkens omgeleid via de andere tunnelkoker.

De Kennedytunnel wordt de nacht tussen 16 en 17 augustus onder handen genomen richting Gent en de nacht daarop richting Antwerpen. Ook hier wordt het verkeer omgeleid door de andere koker.

Tot slot wordt er in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 augustus gewerkt in de Craeybeckxtunnel aan de koker richting Antwerpen, de nacht daarop de koker richting Brussel. Het verkeer zal worden omgeleid naast de tunnel.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio