Nieuwe snoepwinkel in Achterbroek

Print
Kalmthout - Voor het eerst in vele jaren krijgt Achterbroek weer een echte snoepwinkel. Zaterdag opent 't Bizoetje de deuren en ook zondag kan je er terecht.
"Mijn man heeft de schrijnwerkerij gedaan, mijn zoon de elektriciteit, en de dochter heeft de naam bedacht", lacht Christiane Bruylandts (45), de kersverse uitbaatster van de Achterbroekse snoepwinkel 't Bizoetje, die zaterdag de deuren opent.

Een eigen snoepwinkel hebben is al een oude droom van Christiane. Tien jaar geleden had ze bijna een Leonidas pralineswinkel in het centrum van Essen, maar omdat er een andere winkel van hetzelfde merk te dichtbij was, mocht dat niet. "Maar ditmaal heb ik mijn droom gerealiseerd", legt Christiane uit. "Aan het begin van het bouwverlof zijn we met het hele gezin begonnen onze garage om te bouwen tot een gezellige winkel. Nu is alles bijna klaar, alleen de nieuwe machine voor cornetto soft ice moet nog geplaatst worden."

't Bizoetje, Brasschaatsesteenweg 76, Achterbroek. Tel 03 666 10 81. Open van 7u30 tot 18u, zaterdag van 9 tot 16u, zondag van 10 tot 14u, donderdag gesloten.

Boris Rousseeuw
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio