Tolifantje opent nieuw kinderdagverblijf in Zwijndrecht

Print
Zwijndrecht - Nadat Heidi Goossens in september vorig jaar haar eerste kinderdagverblijf Tolifantje opende in Beveren ging ze gisteren van start in de Heidestraat met een tweede vestiging. Gezien de lange wachtlijsten voor opvang in Zwijndrecht is deze crèche meer dan welkom.
Dat Zwijndrecht nood heeft aan kinderopvang bewijst ook de snelheid waarmee de inschrijvingen binnenliepen bij Tolifantje. “Op twee maanden tijd hebben we 22 kinderen ingeschreven, terwijl we zo’n 28 plaatsen kunnen vullen”, vertelt Heidi. “Concreet kunnen er nog zo’n tiental bij omdat er enkele parttimers tussenzitten.” Tolifantje is gevestigd vlakbij de E17 in een vroegere kantoorruimte van 192 vierkante meter groot met bijhorende tuin, maar wil vooral ook goed beveiligd zijn. “We hebben ons kinderdagverblijf in Beveren opgestart vlak na de steekpartij van Kim De Gelder en we willen geen enkel risico lopen”, vertelt Heidi’s echtgenoot Jan Paternoster die de zaak mee uitbaat. “In Beveren werken we met een vingerafdruksysteem. Hier Zwijndrecht kozen we voor een intercom met videocontrole aan de deur, er is een alarm geïnstalleerd en tweemaal per dag komt er security langs.”

Gerust gevoel

Kersverse mama Nicki Claes voelt zich alvast gerust bij haar eerste bezoek aan Tolifantje en is overtuigd dat haar kinderen Luca en Romy in goede handen zijn. “Het is hier mooi, heel ruim en nog vlakbij huis ook”, zegt een tevreden Nicky. “Nu hoef ik mijn oudste zoontje niet meer telkens naar Antwerpen centrum te brengen omdat er in Zwijndrecht nergens plaats was.” De kinderopvang is dagelijks geopend van 6u30 tot 18u30 en de prijs wordt berekend volgens het IKG-systeem, afhankelijk van het inkomen.

www.tolifantje.be 0471/01.16.61

Heidestraat257,Zwijndrecht

Dietrich Martens
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio