Van barkruk gevallen of met wagen tegen boom geknald?

Een jongeman probeerde zondag zonder succes een ongeval te verdoezelen met een verhaaltje over een café-incident. Hij viel door de mand toen de politie zijn geaccidenteerde wagen vond.

ikerremans

Het ongeval gebeurde omstreeks 3u op het kruispunt van de Ploegsebaan en Mishagen. Een bestuurder van een lichte vrachtwagen verloor de controle over zijn wagen en nam twee bomen, een straatnaambord en vier verkeersborden mee.

Even later klopte een 19-jarige jongeman uit Brasschaat aan bij mensen in de buurt. Hij had verwondingen aan zijn hoofd. “Ik ben tussen twee barkrukken gevallen in een café”, luidde zijn uitleg. De man werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijbewijs

De politie was ook ter plaatse gekomen en al snel wisten de agenten hoe de vork aan de steel zat. De agenten hadden snel door dat het verhaal niet klopte.

De jongeman had het ongeval in dronken toestand veroorzaakt en gehoopt dat hij met zijn verhaaltje weg kon komen. Dat lukte dus niet. Hij zal zich moeten verantwoorden voor vluchtmisdrijf en dronken sturen. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.

AKMEER OVER Brasschaat

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio