Sarah Palin in de clinch met nieuwe buurman

Sarah Palin in de clinch met nieuwe buurman

Sarah Palin in de clinch met nieuwe buurman

Print
De Amerikaanse politica Sarah Palin is momenteel in een burenruzie verwikkeld. Haar nieuwe buurman is namelijk van plan om een boek over haar te schrijven.

Bestsellerauteur Joe McGinniss is onlangs langs de politica gaan wonen. Zo kan de man gemakkelijker research doen voor zijn nieuwste boek over Sarah Palin. Zij is daar echter niet zo mee opgezet. "We gedragen ons noodgedwongen anders nu hij naast ons woont. Zo mijden we bepaalde delen van onze tuin en ons huis. Hij zou beter iets nuttigs doen", aldus de Republikeinse.

Palin, de running mate van John McCain tijdens de presidentsverkiezingen in 2008, en McGinniss zijn al verschillende keren de confrontatie aangegaan. De politica postte beledigende commentaren op Facebook en haar echtgenoot is zelfs op bezoek gegaan bij de buurman.

McGinniss houdt echter vol dat hij niet opzettelijk langs Palin is gaan wonen, maar dat het huis "goed geprijsd" was. "Bovendien heb ik de eigenaar beloofd dat ik de privacy van de Palins zou respecteren", klinkt het.

.

Nu in het nieuws