Nieuwe Standard-spits Meteb zit weer in Egypte

Nieuwe Standard-spits Meteb zit weer in Egypte

Nieuwe Standard-spits Meteb zit weer in Egypte

Print
Emad Meteb, de Egyptenaar die bij Standard Milan Jovanovic moest doen vergeten, is amper twee weken Rouche geweest. Hij werd door trainer Dominique D'Onofrio bestempeld als "beste transfer in de Belgische eerste klasse dit seizoen", maar zit weer bij zijn familie in Egypte en is van plan daar te blijven.

Dat melden enkele Arabische websites. De 27-jarige Egyptische international had bij Standard een verbintenis voor 2 jaar getekend. Maar Meteb vertrok vorige donderdag zonder toelating van Standard naar Egypte. Zogezegd om privéproblemen, onder meer rond zijn militaire dienst, op te lossen.

Hij werd overgenomen van het Egyptische Al-Ahly, daar scoorde hij 94 keer in 186 competitiematchen. Bij de nationale ploeg van Egypte zit hij voorlopig aan 31 goals in 63 interlands.

Niet aan zijn proefstuk

Meteb heeft al eerder dergelijke stoot uitgehaald. In juli 2008 tekende hij voor de Engelse tweedeklasser Bristol City. Terug in Egypte om zijn verhuis te regelen, speelde hij met zijn club Al Ahly nog snel een wedstrijd in de Afrikaanse Champions League. Waarop Bristol de transfer afblies.

Meer voetbalnieuws