Celebs

Aniston en Cox weer samen op de set

Print

Jennifer Aniston (41) en Courteney Cox (46) zijn later dit jaar nog eens samen te zien op het kleine scherm. Aniston zal een gastrol vertolken ‘Cougar Town’, de nieuwste serie van Cox. Het is de tweede keer dat de twee sterren samen acteren sinds het einde van ‘Friends’ in 2004.

Aniston dook in 2007 ook al eens op in ‘Dirt’, een serie over de roddelpers met Cox in de hoofdrol.

Dit najaar komt het tweede seizoen van Cougar Town op de Amerikaanse buis. Dit is een komische serie over een gescheiden vrouw (gespeeld door Courteney Cox) die volop begint uit te gaan met jongere mannen.

Een andere ‘Friends’-ster, Lisa ‘Phoebe Buffay’ Kudrow (47), deed in het eerste seizoen van Cougar Town al een gastoptreden. Ze speelde toen een arrogante dermatoloog. Wat voor rol Aniston in de serie zal vertolken, is nog niet bekend.

De wil om nog eens samen te werken, is duidelijk aanwezig bij de drie ‘Friends’-vrouwen. Toch staan de geruchten over een film met de zes vrienden de laatste tijd op een zeer laag vuurtje. Misschien ligt het probleem wel bij de mannen. Zo liet Matthew Perry (‘Chandler Bing’) zich onlangs ontvallen dat hij alle vragen over een ‘Friends’-film meer dan beu is.

Bekijk hier via YouTube hoe de reünie tussen Cox en Kudrow in 'Cougar Town' is verlopen:

NIET TE MISSEN