Celebs

"Peter Goossens moet verdomme in zijn keuken blijven!"

Print

Peter Goossens moet verdomme in zijn keuken blijven!

Herwig Van Hove, de man die vroeger samen met wijlen Felice het programma '1.000 seconden' presenteerde, haalt hard uit naar koks Peter Goossens, Wout Bru en Stéphane Buyens.

"Peter Goossens moet stoppen met al die tv-programma's. Hij maakt zijn imago daarmee kapot!

", zegt Van Hove in Dag Allemaal. "Dat hij eens verdomme in zijn keuken blijft. Peter is de beste kok van België, wat heeft hij op televisie verloren?"

Van Hove neemt ook Wout Bru en Stéphane Buyens op de korrel. Die vertelden ex-tennisster Dominique Monami dat ze fout bezig was toen ze haar asperges met een aardappelmesje sneed. Dat zou met een dunschiller moeten, meenden ze. "Nee", zegt Van Hove, "als je asperges schilt zoals Monami voel je beter tot waar die harde schil gaat."

Educatieve Piet

Voor Piet Huysentruyt, nochtans niet Van Hoves beste maatje, zijn er wel lovende woorden: "Ik heb de indruk dat hij het niét hoog in zijn bol heeft gekregen. Bovendien is 'S.O.S. Piet' zeer leerrijk. Je kan van hem zeggen wat je wilt, maar hij bewijst de bevolking tenminste een dienst."

Felice

Van Hove blikt ook nog even terug op zijn relatie met Felice. "We zijn nooit meer dan cameravrienden geweest. Ik zag hem vijf minuten voor de opnamen en vijf minuten erna. In al die jaren ben ik geen enkele keer bij Dré thuis geweest en hij niet bij mij. We hadden eigenlijk weinig gemeen, leefden in twee verschillende werelden. Toen we '1.000 seconden' maakten, werkten er veel homo's bij de openbare omroep. Er was toen veel jaloezie, want homo's kunnen heel afgunstig zijn."

NIET TE MISSEN