Steph Goossens verlaat 'Thuis'

Steph Goossens verlaat 'Thuis'

Steph Goossens verlaat 'Thuis'

Print
Deze winter zal acteur Steph Goossens voor de laatste keer te zien zijn als Cois Pelckmans in de soap 'Thuis' op Eén. Vanaf oktober gaat Goossens aan de slag voor VT4, waar hij een van de gezichten wordt van het nieuwe dagelijkse magazine 'Vlaanderen Vandaag'.

Dertig september is de laatste werkdag van Steph Goossens bij 'Thuis', maar daar zal de kijker nog niet meteen iets van merken. Zijn personage Cois Pelckmans is nog tot eind december te zien in de populaire Eén-reeks.

“Ik wil mijn collega's uit 'Thuis', het publiek en Eén bedanken, die Cois, samen met mij, doorheen de jaren hebben gevormd", zegt Goossens. "De zender heeft me veertien jaar geleden via de talentenjacht 'U hoort nog van ons' opgevist en ik denk dat ik die titel serieus op mijn krachten heb genomen.”

Hij voegt eraan toe dat zijn overstap ingegeven is door gezonde nieuwsgierigheid en werklust. “Ik ben 44 jaar en het zou bizar zijn dan al geen andere ambities meer te koesteren. Hier sneuvelt vandaag dus geen deel van het ‘huishoudelijk servies’. Integendeel: wij blijven met z'n allen ook in de toekomst graag een taske koffie drinken."

"Ik ga nu even vakantie houden net zoals de rest van mijn collega's en als het televisiejaar eind van deze zomer weer begint, vlieg ik er naar eigen goeddunken en best vermogen met alle plezier weer in.”

Karel Moors

Nu in het nieuws