Partijblad Boom één tegen tegenstanders De Klamp

Print
Boom - In het partijblad van Boom één trekt burgemeester Patrick Marnef, voor zijn partij Boom één, fel van leer tegen tegen de tegenstanders van De Klamp. Wat hem het meeste stoort is dat aan de andere kant van de Rupeltunnel een complex van 200.000 m² komt en er daar geen kat protesteert.

Het European Market City (EMC), nu al tot megahandelscomplex gedoopt, is 200.000 m² groot of vijf keer De Klamp. "Vanwaar dit gevaarte komt, noch waar de vergunningen vandaan komen weet niemand. Dat De Klamp er niet mocht komen omdat er al een geheim akkoord was in Willebroek, is nu duidelijk," fulmineert Patrick Marnef.

Het EMC mikt op 200.000 bezoekers per jaar. "In Rumst en Terhagen hebben ze zich eventjes van vijand vergist. Dat deze woonwijken voor dit EMC vanuit BRusse en Antwerpen daarvoor als verbinding naar de Rupeltunnel of N177 deels gebruikt worden is nu al duidelijk. Het hen voorgespiegelde monster De Klamp is nu nog enkele keren uitvergroot in Willebroek. Ook Voor Unizo is er blijkbaar niets aan de hand of gaan ze alsnog de zwarte vlaggen hijsen in Willebroek. Het is imers voor 'zakenmensen'. De Makro is/was dat ook en genereert jaarlijks 200.000 bezoekers", verduidelijkt Marnef.

Hij geeft ook een sneer aan allen die zo graag op de bres stonden om te betogen. "Terwijl ze hier een nachtwake hielden werden enkele hondeden meters verder de plannen uitgetekend en ondertekend", besluit Marnef. Het Booméén blad valt eerstdaags in heel Boom in de brievenbus.

JB
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio