Celebs

"Het was bijna komisch hoe Bart en Luc zich uitsloofden"

Print

Het was bijna komisch hoe Bart en Luc zich uitsloofden

Bart Kaëll en Luc Appermont zijn al 25 jaar een koppel. In het showbizzwereldje wist bijna iedereen van hun relatie, maar zelf wilden ze kost wat kost een "lek" vermijden.

Overigens, volgens Will Ferdy zijn er bij de Vlaamse vedetten zeker nog twee "grote outings die er nooit zullen komen, want ze hebben de leugen te lang volgehouden". Dat zegt de zanger die zich als een van de eersten in Vlaanderen als homo outte in Dag Allemaal.

Komisch

"Het was bijna komisch hoe Bart en Luc zich uitsloofden om hun relatie niet te laten lekken", zegt Margriet Hermans in hetzelfde blad. Ze checkten bijvoorbeeld op verschillende momenten in op de luchthaven om elkaar vervolgens met zonnebril op te treffen in de VIP-lounge.

Op hotel stapten ze ostentatief op een andere verdieping uit de lift. En bij etentjes ten huize Appermont zei Luc vaak dat "Bart ook een invité was, maar dat hij vriendelijk had aangeboden om het diner klaar te maken".

Nog niet klaar

Margriet Hermans weet dat héél veel mensen wisten van hun verborgen relatie. Luc Appermont heeft haar, zo meent ze zich te herinneren, ooit gezegd dat hij nog niet klaar was om zijn geaardheid aan zijn familie te tonen.

Lees ook:

Bart: "Luc wilde graag een kind, ik niet"
Bart Kaëll gebruikte cocaïne, xtc en cannabis
Bart Kaëll: "Nu verstop ik mijn homorelatie niet langer"
"Ik wist pas laat dat ik meer van mannen dan van vrouwen hield"

Photo News

NIET TE MISSEN