Supporteren voor WK Berchem tijdens Vlaanderen Feest!

Naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11 juli vinden in de verschillende Antwerpse districten activiteiten plaats in het kader van Vlaanderen Feest!. Ook in het district Berchem is er vanalles te zien en te doen.

aillegems

Op zondag 4 juli kan iedereen vanaf 13.30 uur supporteren op de finale van het WK Berchem. Dertien landenteams uit Berchem spelen een wereldkampioenschap voetbal in het klein. Bezoekers kunnen ook genieten van de supporterscultuurmarkt, het voetbaltheater van Coup Gazon en het enige echte WK-Berchem-koor. Van 18 tot 20 uur kan wie honger heeft op dezelfde plek smullen van een barbecue. Tevens vindt dan ook de uitreiking van de Ludo Coeck-cup plaats.

Berchem zal geweten hebben dat Raymond van het Groenewoud 60 geworden is. Om 20.30 uur geeft hij het beste van zichzelf met ‘60 jaar Raymond van het Groenewoud: Overzicht'. Liedjes van zo'n veertig jaar passeren de revue: van starthit 'Maria' tot 'Chachacha', over 'Vlaanderen boven' tot 'Komaan met dat lijf' en van 'Meisjes' tot 'Twee meisjes'. Het optreden vindt plaats in Park Brilschans ter hoogte van korfbalclub Minerva, Marcel Aubertinlaan.

Meer info: 03 338 35 05 en http://district.antwerpen.be .

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Raymond van het Groenewoud