'Meetups' in Antwerpen op dag van de sociale media

De Amerikaanse blog Mashable heeft 30 juni uitgeroepen tot Social Media Day. Om die reden worden er van over de hele wereld ontmoetingsavonden of 'Meetups' gehouden.

aillegems

Via sociale netwerksites kunnen geïnteresseerden elkaar die avond ontmoeten op een informele manier. Niet minder dan 82 landen zullen tijdens de feestdag met 437 'Meetups' wedijveren om het grootste aantal deelnemers. New York staat op de eerste plaats, Antwerpen is verdienstelijk derde.

De opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel: een antiterreurcampagne van de NGO International Rehabilitation Council for Torture Victims (IRCT).

Twitterscherm

Het evenement zal 'loungy' worden ingekleed en er komt een groot Twitterscherm. Op 24 juni wordt een definitieve Antwerpse ontmoetingslocatie beslist.

Antwerps initiatiefnemer J.P. De Clerck hoopt het evenement gratis te houden, maar vermits de Meetup op eigen initiatief georganiseerd wordt, komt de grootste opbrengst voor het evenement van sponsors. Het bezoekersaantal wordt geschat op 200 à 250 mensen. Afspraak 19u!

Je kan de Social Media Day terugvinden op hun website www.socialmarketingmeetup.com , Facebook en Twitter.

© 2010 – StampMedia – Tom Laurent

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio