Celebs

"Bart De Wever lijkt als kind wel in vat botox gevallen"

Print

Bart De Wever lijkt als kind wel in vat botox gevallen

Bart De Wever en zijn N-VA waren de grote winnaars bij de jongste verkiezingen. Maar klopt het cliché dat macht erotiseert? Dag Allemaal peilde bij enkele BV's naar het sex-appeal van De Wever.

"Erotiserend zou ik hem niet noemen", zegt David Davidse.

"Wel gevat en rechtlijnig."

"Hij is een kordaat iemand, die vasthoudt aan zijn stelling, en dat werkt wel", zegt Martine Jonckheere. "Persoonlijk zou ik hem graag wat meer zien lachen. Hij blijft immers altijd zo serieus."

"Hij kan met woorden goochelen en gebruikt zijn macht en moed om iets moois op te bouwen, maar qua lijf zit hij toch onder de kiesdrempel", stelt Inge Moerenhout.

Humor

"Misschien vinden velen Bart fysiek niet aantrekkelijk, maar toch doet hij me iets", zegt Miriam Jacques, de voormalige partner van Ignace Crombé. "Ik denk dat het met zijn droge, Britse humor te maken heeft."

Botox

"Hij is een intelligent man, dat heeft wel iets", zegt Els De Schepper. "Maar voor mij zou hij toch zo'n 40 kilo moeten afvallen. Verder valt me op hoe weinig mimiek hij heeft. Altijd zo ernstig, immer zo ijzig! Zonder dat er één spier beweegt in zijn gezicht. Alsof hij als kind ooit in een vat botox gevallen is."

NIET TE MISSEN