Celebs

"Frans verkocht Wendy minstens twee keer pak slaag"

Print

Frans verkocht Wendy minstens twee keer pak slaag

Wendy Van Wanten zou meermaals het slachtoffer geweest zijn van huiselijk geweld. Partner Frans 'Franske' Van Coppenolle zou haar minstens twee keer geslagen hebben, zo schrijft Dag Allemaal.

Achter de façade van de droomvilla, in een idyllisch decor, speelt zich een drama af, zo schrijft het blad, dat zich beroept op "drie anonieme, onafhankelijke bronnen die geen baat hebben bij dit verhaal".

"Frans is een Jeckyll & Hyde-figuur. Het ene moment een keigezellige gast, het volgende een agressieveling pur sang. Witheet van woede kon hij worden", zegt een van de bronnen.

"We hoorden dat hij haar arm had omgewrongen. Hij was wel zo slim om voorzichtig te werk te gaan. Met een lang pulleke is alles zo verstopt, he. Maar al snel ging het verder. Wendy kreeg klappen, letterlijk. Bij het minste dat hij gefrustreerd raakte, en dat kon eender wat zijn, sloegen de stoppen door."

"Op een gegeven moment heeft hij zelfs Clément een klap recht in het gezicht gegeven omdat hij te lawaaierig aan het spelen was."

Politie

Volgens de bronnen kwam de politie twee keer ter plaatse, maar wilde Wendy geen pv laten opstellen, uit angst voor Frans. "Ze leeft in constante angst voor zijn woedeaanvallen. Dat is ook de enige reden dat ze niet met hem getrouwd is. Waarom ze niet weggaat? Hij zou haar snel op andere gedachten brengen, en je weet wel hoe."

"Haar zoon, Dylan, weet ervan. Dat is de ware reden van hun breuk trouwens."

NIET TE MISSEN