Daan en De Mens in Cultuurcentrum Merksem

Het cultuurcentrum in Merksem heeft zopas zijn nieuwe programma voor de periode 2010 - 2011 uit de doeken gedaan. Op gebied van film, muziek en theater kiest CC Merksem opvallend Belgisch.

aillegems

Voor de filmliefhebbers verandert het cultuurcentrum in de Nieuwdreef iedere woensdag in een filmzaal. 's Namiddags worden er jeugdfilms geprojecteerd. 's Avonds kunnen volwassenen er Belgische filmparels ontdekken zoals 'Dossier K', 'Meisjes', 'Les Barons' en 'My Queen Karo'.

'ZOMERksem Festival'

Op muzikaal vlak geeft de Mens de aftrap in september tijdens het 'ZOMERksem Festival'. Verder zijn ook Luc De Vos, Raymond van het Groenewoud, Sandrine, Brahim en Isbels van de partij. Met zijn favoriete songkeuze van de vorige vijftien jaar zorgt Daan voor de kers op de taart. En ook liefhebbers van klassieke muziek komen aan hun trekken met zondagse aperitiefconcerten en een samenwerking met de Filharmonie.

Verder zijn er opnieuw heel wat theatervoorstellingen voor de hele familie. Het Antwerps theatergezelschap MartHa!tentatief heeft twee voorstellingen die ook de volwassenen zeker zullen prikkelen.

Tickets kunnen vanaf maandag 28 juni gereserveerd worden. Of in voorverkoop op zaterdag 26 juni in kasteel Bouckenborg op de Bredabaan.

www.ccmerksem.be

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio