1/2

Moeder bedreigt 'sterrenmeisje' met de dood

De moeder van Kimberley Vlaeminck is niet te spreken over het boek van haar dochter. "Ze liet weten dat ik moet oppassen waar ik loop. Ik ben doodbang", aldus het 'sterrenmeisje'.

In 'Van sterrenmeisje tot Kimberley' vertelt ze dat haar drankzuchtige ouders geregeld met elkaar op de vuist gingen. "Soms tot bloedens toe. Ze hebben met messen achter elkaar aan gezeten. Mijn vader heeft mijn moeder ooit uit een rijdende auto gegooid, waardoor ze haar reukzin kwijt is."

Kimberley wilde vorig jaar naar eigen zeggen drie bescheiden sterretjes rond haar linkeroog laten plaatsen. Toen ze de tattooshop verliet, had ze maar liefst 56 exemplaren op haar jeugdige façade. Het 'sterrenmeisje' kwam vervolgens in het oog van een mediastorm terecht. Ze wilde na het sterretjes-fiasco een einde maken aan haar leven.

Met het geld dat 'Van Sterrenmeisje tot Kimberley' oplevert, wil ze de sterretjes laten weglaseren. "Ik heb nu twee behandelingen achter de rug, die mijn papa en mijn oom betaald hebben. De rest hoop ik te kunnen betalen met de opbrengst van het boek."

NIET TE MISSEN