Noeveren kermis tegen decor van vroegere baksteennijverheid

Print
Boom - De wijk Noeveren heeft ook dit jaar een zeer breed programma klaar onder de noemer 'Noeveren kermis'. Kaartwedsrijden, bingo's, tentoonstellingen, restaurant, rommelmarkt en het streekgebonden 'meetschieten' prijken op de affiche.

Zoals ook de voorgaande jaren vinden alle activiteiten plaats in hartje wijk Noeveren met de relicten van de steenbakkersnijverheid als decor. Het kermisprogramma startte afgelopen weekend met een 'meetschieting' en er wordt afgerond met een kaartwedstrijd op maandag 14 juni. "Het meetschieten was alvast een groot succes. Er schreven 14 ploegen in van vijf personen. Bij dit volksspel is het de bedoeling muntstukken naar een koord te gooien, zo kort mogelijk erbij", zegt Sheila Lauwers.

Vanaf donderdag 10 juni is er alle dagen wat te beleven op Noeveren. De tweedaagse rommelmarkt gepland op zaterdag 12 en zondag 13 juni, vanaf 7 uur ' s morgens is opstellen mogelijk, vormt in het weekend de publiekstrekker. Wie nog een plaatsje wil reserveren kan daarvoor nog terecht bij Sheila Lauwers, tel. 0477-72.79.06. Het volksrestaurant en het Patershol met streekbieren zijn elk jaar opnieuw gegeerde plekken.

JB

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio