Kenneth Van Goethem van KV Mechelen naar OHL

Kenneth Van Goethem van KV Mechelen naar OHL

Kenneth Van Goethem van KV Mechelen naar OHL

Print
Kenneth Van Goethem heeft bij OHL een contract voor twee seizoenen ondertekend. De 26-jarige voetballer komt over van KV Mechelen en zal uitgespeeld worden als middenvelder, meldt de website van de tweedeklasser.

Van Goethem leerde voetballen bij de jeugd van KTH Diest en trok op zijn 15de naar Racing Genk om daar zijn opleiding verder te zetten. In 2002 stootte hij bij de Limburgers door naar de eerste ploeg. "Onze trainer, Ronny Van Geneugden, gunde Van Goethem zijn eerste speelminuten bij de grote jongens. In vier seizoenen Racing Genk verzamelde de jonge Van Goethem toch zo’n twintig caps."

Tijdens de winterstop van het seizoen 2006 - 2007 stapte Kenneth Van Goethem over naar KV Mechelen. In de terugronde hielp hij Malinwa aan de titel in tweede klasse. De twee seizoenen die daarop volgden, speelde Van Goethem het merendeel van de wedstrijden. Vorig seizoen kwam hij niet verder dan een handvol selecties.

OHL trok Van Goethem aan om op het middenveld te voetballen, ook al werd hij vorig seizoen bij KV Mechelen vooral gebruikt op de links- en de rechtsachter. "Kenneth is tweevoetig, heeft een groot loopvermogen, redelijk wat voetbalervaring en een schitterende wedstrijdmentaliteit."

Meer voetbalnieuws