Witse-acteur: "De Wever manipuleert geschiedenis"

Witse-acteur: De Wever manipuleert geschiedenis

Witse-acteur: "De Wever manipuleert geschiedenis"

Print
De Gentse acteur Daan Hugaert, gekend van zijn rollen in 'Witse' en 'Thuis', heeft besloten om op 13 juni zijn stem aan de PVDA+ te geven.

De acteur ziet geen heil in de liberale maatregelen die door zowat alle partijen worden aangereikt: “De liberalen willen natuurlijk minder en minder staat, meer en meer voor de privé, maar voor mij is de staat een organisatie die ervoor moet zorgen dat niemand uit de boot valt. Daarom vind ik onder meer dat werkloosheidsuitkeringen niet mogen worden beperkt in de tijd. Er zijn bijvoorbeeld ook structurele werklozen, mensen die karakterieel, emotioneel of psychisch niet in staat zijn om een job uit te oefenen. Wel, ik denk dat het de taak is van de maatschappij om die mensen toch een levenswaardig minimum te geven.”

"Dewever manipuleert geschiedenis"

De aangekondigde verkiezingswinst van N-VA baart Daan Hugaert grote zorgen: “Bart De Wever is een intellectueel, maar een slechte historicus. Hij manipuleert de geschiedenis voor zijn eigen gelijk. Hij draait de mensen een rad voor ogen. De splitsing van België, wat gaat dát oplossen? Hij zwijgt over wat er dan met Brussel moet gebeuren, daar heeft hij namelijk geen idee over. Ik kan mij daar mateloos aan ergeren.”

.

Nu in het nieuws