1 / 2

Wie is de bedenker van de tattoo van Megan Fox?

De laatste tattoo-aanwinst van de Amerikaanse actrice Megan Fox is ditmaal geen quote van Shakespeare. Meer zelfs, de quote lijkt auteurloos te zijn.

svellemans

Op Fox' lichaam prijkt voortaan: "Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music." De quote die de ster uit Transformers aan de linkerzijde van haar ribben liet plaatsen, zou van de hand van de onbekende poëet Angela Monet komen.

Toch bestaat daar veel twijfel over want op internet is er amper iets over Monet terug te vinden. Chris McCabe, het hoofd van de Poetry Society, heeft een mogelijke verklaring hiervoor. "De kans bestaat dat ze deze quote niet zelf geschreven heeft en enkel op internet plaatste. Daardoor werd ze de onrechtmatige auteur", aldus McCabe. Volgens hem zou het een uitspraak kunnen zijn van de filosoof Nietzsche, maar dat wordt tegengesproken door de Nietzsche-expert Dr Christopher Hamilton. Anderen geloven dan weer dat het om een regel gaat uit een gedicht uit de 13de eeuw van de poëet Rumi.

NIET TE MISSEN