1 / 2

Sandra Bullock deelt innige kus met Scarlett Johansson

Sandra Bullock heeft vriend en vijand verbaasd met haar optreden tijdens de MTV Movie Awards. Bullock mocht er de MTV GenerationAward in ontvangst nemen, en grapte voluit over haar verwoeste huwelijk met Jesse James. Als klap op de vuurpijl begon ze daarna Scarlett Johansson innig te zoenen.

mgeysmans

Scarlett Johansson mocht de plaats van haar man Ryan Reynolds innemen op het podium van de MTV Movie Awards. "Ik wou graag een ode brengen aan de prachtige kus die je deelde met mijn man in de film The Proposal", vertelde Johansson aan Bullock. Bullock bedankte de actrice daarop voor de aanwezigheid en begon haar heel innig te kussen.

Maar daar stopte het spectaculaire optreden van Bullock niet. Het was de eerste keer sinds de scheiding van haar man Jesse James dat de actrice in het openbaar verscheen, en dat deed Bullock meteen met de nodige elegantie en humor. "Wat je ook leest of hoort, het gaat goed met me. Ik hou van wat ik doe en ik ga helemaal nergens naartoe! Ik verschuil me niet, ik ben niet dood", gaf de strijdlustige Bullock haar fans nog mee.

Bekijk hier het bewuste filmpje.

NIET TE MISSEN