Arno, Bloom en Rios op podium van CC Ter Vesten

Cultuurcentrum Ter Vesten stelde dinsdag het programma voor het seizoen 2010-2011 voor. Op maandag 7 juni wordt het gepresenteerd in de schouwburg en op zaterdag 12 juni start de abonnementenverkoop.

aillegems

Het theaterluik telt heel wat klinkende namen. Het gaat onder meer om ‘True West’ van Stany Crets en Peter Van den Begin en de monoloog ‘Brief aan mijn rechter’ van Frank Focketeyn. Verder zullen ook Warre Borgmans, Dimitri Leue, Sien Eggers en Bob De Moor in de schouwburg hun opwachting maken.

Een greep uit het muzikale aanbod: Raymond van het Groenewoud, Roland, Arno, Daan, Gabriël Rios en Jef Neve, Luka Bloom en een ode aan Wannes Van de Velde. Ook Herman Van Veen en Elliot Murphy werden gestrikt.

Mooi humoraanbod

Veder staat er ook wereldmuziek op het programma, dans, films en klassieke muziek. Met Philippe Geubels, De Nieuwe Snaar, Nigel Williams en De Frivole Framboos oogt ook het humoraanbod mooi.

Het volledige programma wordt om maandag 7 juni uit de doeken gedaan om 20u in de schouwburg. De abonnementenverkoop start op zaterdag 12 juni om 13u. De losse ticketverkoop start op vrijdag 6 augustus om 9u.

STTI

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER Arno