Train je vaginale kracht

Na de relax spa, de facial spa en de dental spa is er nu ook een spa arrangement voor je vagina. De behandeling helpt je in je zoektocht naar je vaginale kracht, en traint je schaamlippen tot gespierde krachtpatsertjes.

De Amerikaanse gynaecologe en uroloog dokter Romanzi heeft sinds kort haar eigen kuuroord voor vagina's geopend midden in het hartje van New York. Ze leert er vrouwen kennis maken met hun vagina, en hem te trainen voor betere seks, en een betere blaascontrole.

'The Phit', zoals het arrangement heet, leert je via de lip-sync behandeling, het core restore programma, en de do-it-yourself Kegel-training volledige controle te krijgen over het gebied down under. "Door de training krijg je minder last van urineverlies, omdat je een betere controle hebt over je blaas. Ook ben je sneller 'in shape' na een geboorte van een kind of verminderen de pijnklachten bij het plassen. En de grote bonus is: je orgasmen worden een stuk intenser", vertelt Romanzi tegen Cosmopolitan.

Doe-het-zelftips

De behandelingen kosten tussen de 153 euro en 3000 euro, en moeten regelmatig herhaald worden. Geen zin om helemaal naar Amerika te reizen voor een vaginabehandeling? Wij geven je alvast enkele praktische tips om zelf je vaginale kracht terug te vinden.

Train je bekkenbodemspieren door te doen alsof je dringend moet plassen. Ontspan een paar seconden en span daarna 5 keer snel op. Houd de spanning telkens 5 seconden aan. Herhaal deze korte oefening drie maal per dag om krachtpatsers van bekkenbodemspieren te creëren.

NIET TE MISSEN