Jongeren gebruiken limousinechauffeur als bob

Met de feestdagen voor de deur is iedereen weer volop op zoek naar leuke plekjes om al feestend het nieuwe jaar in het zetten. Om stijlvol en zonder zorgen te kunnen feesten, huren alsmaar meer jongeren een limousine in. Prijzig maar ook bijzonder veilig.

mgeysmans

Exclusif Limo Rental uit Deurne was het eerste bedrijf in België dat limousines verhuurde. Onder het motto "We do it the American Way" bieden ze een full service aan, die tot in de puntjes is afgewerkt. Met ruim 7 limousines en enkele VIP-cars staan ze garant voor een dol avondje uit.

"Vroeger trokken we vooral een rijper publiek aan, omdat onze dienst nu eenmaal nogal prijzig is. Tegenwoordig zien we echter dat steeds meer jongeren bewust hun zakgeld opsparen om in stijl te kunnen worden vervoerd naar een feestje", vertelt de zaakvoerder van Exclusif Limo Rental.

Om het de klanten extra makkelijk te maken, organiseerde de limousine verhuurdienst zelfs enkele speciale diensten waarbij een etentje in een klassevol restaurant en limousine gecombineerd worden. "De restaurantspecials zijn vooral populair bij de oudere klanten. Jongeren grijpen veel vaker naar specials met de kinepolis etc."

NIET TE MISSEN