Help ik lijd aan kerststress!

Help ik lijd aan kerststress!

Seks & Relaties

Help ik lijd aan kerststress!

Print
De feestdagen staan weer voor de deur en bij velen begint het al te kriebelen. Wat moeten we klaarmaken, welke outfit doen we aan, wie nodigen we uit op ons favoriete kerstfeestje? Het zijn allemaal vragen die ons de muren doen oplopen van stress. Wij zochten enkele hulpmiddeltjes om je te wapenen tegen de ontluikende kerststress.

Verg niet teveel van jezelf. Je hebt maar 2 handen, en kunt dus niet alles tip top regelen. Vraag je genodigden om het feest te helpen organiseren. Een iemand kan zich bijvoorbeeld buigen over de drankjes, en de anderen kunnen elk een gerechtje klaarmaken. Lekker makkelijk, snel én bovendien erg gevarieerd en leuk.

Plan enkele persoonlijke time-outs. Het is niet omdat kerstmis voor de deur staat dat je alles direct gedaan moet krijgen. Huur op tijd en stond een leuke dvd, lees je favoriete boek, of begin een nieuwe hobby. Je zal zien dat je gedachten veel minder uitgaan naar je 'to do lijst'.

Vermijd hectische situaties. Je cadeautjes last minute kopen, is misschien niet zo'n goed idee. Het aanbod is al fel geminderd door vroegtijdige kerstshoppers, en de drukte is moordend voor je persoonlijke rust en kalmte. Heb je toch nog geen leuke cadeautjes? Bekijk dan snel eens het online aanbod. Je kan veel van je geschenken online bestellen, en laten thuis leveren.

NIET TE MISSEN