Lindsey Pfaff emotioneel over "de boekskes"

Lindsey Pfaff emotioneel over de boekskes

Celebs

Lindsey Pfaff emotioneel over "de boekskes"

Print
'De Pfaffs' is terug van weggeweest. In de eerste aflevering zondag brak Lindsey Pfaff in tranen uit toen het gesprek met haar moeder Carmen ging over de boekskes. Ze zei onder meer dat ze soms slapeloze nachten beleeft omwille van de indianenverhalen.

Toen Lindsey op visite kwam, lagen er enkele tijdschriften op tafel. "Nu schrijven ze weer dat Brad Pitt al drie keer vreemd is gegaan. Omdat ze een foto hebben van hem naast een ander vrouw", zuchtte Lindsey. Het deed haar denken aan hoe het er soms aan toegaat met haar eigen familie.

"Zwanger"

"Ik las onlangs dat ik een derde keer zwanger was! Ik heb Dave gebeld en gezegd: 'Pas op hé schat, want als je thuiskomt, ga ik een dikke buik hebben en opgezwollen borsten.' En de mensen die dat kopen, denken dan nog dat dat allemaal waar is!"

Het werd de dochter van Jean-Marie even teveel. Toen Bruce, het zoontje van Lindsey, zag dat zijn mama begon te huilen, vroeg hij waarom ze verdrietig was. "Van alle stoute mensen die dingen vertellen die niet waar zijn. Over opa, over bobonne, over ons allemaal." Bruce reageerde gevat: "Dat is niet leuk hé!"

"Niets van aantrekken"

Carmen probeerde de gemoederen te bedaren. "Je kan er niets aan doen: als je naar de rechtbank gaat, en je krijgt gelijk, dan mag het toch verschijnen", zuchtte ze. Lindsey zei dat ze bijna schrik zou krijgen om een glas wijn te drinken. "Dan schrijven ze dat je alcoholieker bent", zuchtte ze. "Daar moet je je alleszins niks van aantrekken", besloot Carmen.

NIET TE MISSEN