Celebs

"Acht op de tien BV's gebruiken botox"

Print
Acht op de tien Vlaamse televisiegezichten zouden zich laten behandelen met botox. Dat beweert een esthetisch centrum althans. Phaedra Hoste doet daar graag nog een schepje bovenop. Zij spreekt over ruim 99%.

"Je weet nooit waarmee je je laat injecteren"

Joyce De Troch steekt het niet onder stoelen of banken dat ze vaak een botoxbehandeling ondergaat. Nu is ze even gestopt omdat ze zwanger is. "Het blijft een soort gif, maar er wordt ook heel onnozel over gedaan. Ik zie het als een klein hulpmiddeltje voor als je een rimpel te veel hebt. In mijn familie hebben we nogal last van een frons. Die laat ik wegwerken. Toch zou ik nooit naar botox parties gaan, je weet dan namelijk nooit waarmee je je laat injecteren", aldus De Troch in Story.

Ook Véronique De Kock is niet vies van botox, al beweert ze nog nooit een behandeling te hebben ondergaan. "Als het ooit zover komt dan zal ik het zeker overwegen. Ik ben wel een hele bange als het op operaties en pijn aankomt, dus laat de gedachte aan de behandeling me nog wel het een en ander uitstellen. Als ik zie hoe affreus mooie vrouwen als Meg Ryan erdoor zijn geworden, hoop ik dat ik er al kom met een minieme dosis, waarbij niets mis kan gaan", aldus De Kock.

NIET TE MISSEN