"Amy Winehouse lag te sterven in mijn armen"

Blake Fielder-Civil, de ex-man van zangeres Amy Winehouse, heeft onthuld hoe drugs zijn leven en dat van Winehouse verwoestten.

ssimons

Nadat Winehouse op een gegeven moment drie dagen non-stop crack en heroïne gebruikte, moest Fielder-Civil zijn toenmalige vrouw zelfs reanimeren.

"Het was bijna middernacht, we zaten op het bed te praten. Plots kreeg ze een epileptische aanval. Haar draaiden haar ogen weg en er stond schuim op haar mond."

"Ik was in paniek, want ik was ook high. Ik wist dat het belangrijk was ervoor te zorgen dat ze niet zou stikken, dus legde ik haar op haar zij. Vervolgens haalde ik haar tong uit haar mond."

Beademen

"Op een gegeven moment verloor ze het bewustzijn en stopte ze met ademen. Ik was er zeker van dat ze voor mijn ogen aan het sterven was. Ik wist niet wat te doen en hield haar in mijn armen. Op de een of andere manier heb ik haar toch kunnen beademen."

Winehouse werd later met een taxi naar het University College Hospital in Londen gevoerd. De zangeres werd er aan een infuus gelegd nadat ze op de spoedafdeling opnieuw was ingestort.