Will.i.am deelt huizen uit aan zijn familie

Will.i.am, de rapper van de wereldberoemde R&B-groep Black Eyed Peas, boert erg goed dankzij zijn muzikaal succes. De zwarte zanger zit echter niet op zijn berg geld, maar laat zijn familie meegenieten van zijn fortuin.

jrosquin

In een interview licht de rapper toe dat hij in totaal al vijf huizen kocht voor zijn familieleden. Op die manier zorgt Will.i.am er naar eigen zeggen voor dat zij één voor één het getto kunnen ontlopen, waarin zij zijn opgegroeid.

Eerder verraste hij zijn moeder en grootmoeder met een huis en nu mogen zijn tante en zijn neven zich opmaken voor een verhuis. "Ik denk dat elk kind daar van droomt: genoeg geld verdienen om het leven van je dierbaren beter te kunnen maken", stelt de nobele rapper.

Graffiti

Hij mag dan wel pogingen doen om zijn familieleden uit de getto's te onttrekken, toch kan Will.i.am niet verbergen waar zijn roots liggen. "Ik ging graffiti spuiten in mijn Bentley. In het begin van 2008 was ik depressief en ik besloot op de snelweg te gaan spuiten. Ik stopte onder een brug over Route 101 en schreef 'No' in grote zwarte letters. Ik was bijna klaar toen twee agenten me betrapten. Ik rende over de snelweg, struikelde en brak een beentje in mijn voet."