Eminem geeft betrokkenheid bij Brüno-stunt toe

Eminem geeft betrokkenheid bij Brüno-stunt toe

Celebs

Eminem geeft betrokkenheid bij Brüno-stunt toe

Print
Drie dagen na het hilarische incident met Oostenrijkse homo Brüno, het nieuwe typetje van acteur Sacha Baron Cohen op de MTV Music Awards, heeft rapper Eminem toegegeven dat hij mee betrokken was in het complot.

Het meest opmerkelijke moment op de MTV Music Awards deed zich voor toen Brüno, gekleed in engelenvleugels en een witte string, plots uit de lucht neerdaalde in het publiek en neerkwam op de blanke rapper, die het achterwerk van Cohen in zijn gezicht geplant kreeg.

"Drie uur lang gelachen"

Eminem verliet meteen boos de zaal, maar velen vroegen zich toen al af of het niet om een afgesproken grap ging. Na enkele dagen van onduidelijkheid heeft de rapper nu toch een boekje open gedaan en gaf hij toe dat de hilarische stunt vooraf was afgesproken met de Borat-acteur.

"Ik ben een enorme fan van het werk van Cohen en dus ging ik meteen akkoord toen hij mij opbelde", zei Eminem aan People. Hij was duidelijk erg opgetogen over het resultaat. "Na de show heb ik mij drie uur lang doodgelachen in mijn hotelkamer, zeker toen ik de show terug zag op tv."

NIET TE MISSEN