Is acteur Sacha Baron Cohen schuldig aan verlamming vrouw?

Is acteur Sacha Baron Cohen schuldig aan verlamming vrouw?

Celebs

Is acteur Sacha Baron Cohen schuldig aan verlamming vrouw?

Print
Binnenkort komt een nieuwe controversiële film met komiek Sacha Baron Cohen in de zalen en bijgevolg is de lichtjes geschifte vertolker van menig typetje weer niet uit de media te branden.

Een aanklacht van een vrouw die beweert in een rolstoel te zijn belandt door de acteur is het volgende nieuwtje in de rij. Het bewuste incident deed zich voor tijdens de opnames van de film rond het nieuwe typetje van Cohen, de Oostenrijkse homo Brüno.

"Aangevallen"

Richelle Olson beweert dat zij in 2007 werd 'aangevallen' door Bruno tijdens opnames in een bingohal. Volgens Olson was ze vooraf op de hoogte van de komst van Sacha Baron Cohen, maar ze was in het gedacht dat hij als beroemdheid kwam opdagen om de bingonummers voor te lezen.

Groot was Olsons verbazing toen Cohen plots in de gedaante van Brüno op het podium verscheen en naar haar mening "vulgaire en aanstootgevende" taal gebruikte en wel erg schaars gekleed was.

Duw

De geschokte vrouw probeerde de microfoon uit Cohens handen te rukken en kreeg daarbij naar eigen zeggen een duw te verwerken van de acteur. Toen ze zich even later afzonderde in een kamertje zou ze flauw gevallen zijn en met haar hoofd tegen de grond zijn gesmakt. Twee hersenbloedingen en een levenslange verlamming waren het pijnlijke gevolg.

Olson wil nu via de rechtbank een schadevergoeding bekomen van Cohen. Die is dat inmiddels al meer dan gewoon, want na het maken van zijn vorige komische film 'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan' kreeg hij ook een regen van klachten over zich heen.

NIET TE MISSEN