Werd finaleplaats Margot De Ridder in 'Steracteur, Sterartiest' gekocht?

Margot De Ridder (17) zou volgens insiders de finale zijn ingekocht door haar ouders. Niet waar reageren zij: "We brachten wel wat extra stemmen uit, maar hebben echt niet onze spaarcenten in de finale geïnvesteerd."

mgeysmans

"Jan en Myriam, de papa en mama van Margot, hebben hun mond zelf meerdere keren voorbijgepraat. Het was dan ook geen toeval dat Margot een tijdje terug de vraag werd gesteld of zij voor zichzelf sms'te toen zij in de uitzending aan een leugendetector werd gekoppeld. Haar reactie sprak boekdelen. Margot was heel zenuwachtig en kwam bijna niet meer uit haar woorden. Het is duidelijk dat er is gefoefeld dat het geen naam heeft", vertelt een medewerker van het productieteam van 'Steracteur, Sterartiest'.

De ouders van Margot ontkennen de aantijgingen in alle toonaarden. Volgens hen komen de roddels enkel voort uit jaloezie van enkele meiden. "Jan en ik zwemmen niet in het geld. We zijn gewone leerkrachten en wonen in een bescheiden huurhuis. Onze kelder steekt niet vol geld. Natuurlijk hebben we meer sms'jes gestuurd dan we normaal zouden doen. Margot is potverdorie mijn kind, maar met het hand op mijn hart: we hebben onze zuurverdiende spaarcenten er zeker niet doorgedraaid om de wedstrijd te manipuleren", vertelt Myriam, de moeder van Margot.

Volgens Myriam is het ook niet waar dat Margot niet in de kliek van 'Steracteur, Sterartiest' past. "Onze Margot is helemaal geen buitenbeentje. Mathias Sercu kwam Margot zelfs elke week ophalen om samen naar de studio te rijden. Margot had veel respect voor haar medekandidaten en zij ook voor haar. Volgens mij ligt jaloezie aan de basis van alle roddels. Maar ik ben zeker dat niet de andere kandidaten ons hebben zwartgemaakt", besluit Myriam in Dag Allemaal.