Jean-Marie en Carmen ontkennen roddels over relatieproblemen

Jean-Marie en Carmen ontkennen roddels over relatieproblemen

Celebs

Jean-Marie en Carmen ontkennen roddels over relatieproblemen

Print
De Pfaffs zijn de laatste weken weer helemaal voorwerp van roddel en speculatie in de binnen- én buitenlandse media. Na de verhalen over hun verhuis uit Brasschaat, schrijft het populaire Nederlandse magazine Privé dat er relatieproblemen in het spel zijn tussen Jean-Marie en Carmen.

In de media wordt er voornamelijk gespeculeerd dat hun verhuis uit de riante villa een gevolg is van financiële perikelen. Privé weet nu dat er na 28 jaar huwelijk een kink in de kabel is tussen het televisiekoppel.

Slaaf in huis

Dat Jean-Marie alleen aanwezig was op een VTM-parade en dat Carmen zich had laten ontvallen dat ze zich "een slaaf voelt in eigen huis" en dat ze zich alleen voelt in huis, is voor het magazine voldoende reden om te geloven in een relatiebreuk.

De Pfaffs zelf doen het allemaal af als nonsens. Jean-Marie benadrukt in Het Nieuwsblad dat hij nog steeds even verliefd is op Carmen en dat de verhuis naar een kleinere woonst enkel is ingegeven door het feit dat de kinderen allemaal uit huis zijn weggetrokken.

NIET TE MISSEN