Celebs

Fielder-Civil is ontrouw van Winehouse beu en wil scheiden

Print

Fielder-Civil is ontrouw van Winehouse beu en wil scheiden

Het huwelijk van Amy Winehouse en Blake Fielder-Civil staat op springen. Volgens de Britse boulevardpers heeft Fielder-Civil genoeg van het vreemdgaan van vrouwlief en heeft hij de echtscheidingsprocedure in gang gezet.

Dat het showbizzkoppel een turbulent leven en huwelijk leidt is een understatement. De pop/soulzangers raakte zwaar drank- en drugsverslaafd en velen wijzen Fielder-Civil daarvoor aan met een beschuldigende vinger.

Ondanks ernstige bedenkingen van familie en vrienden stapte het stel in mei 2007 in het huwelijksbootje, maar lang konden Winehouse en Fielder-Civil niet van elkaars lijfelijke aanwezigheid genieten. Fielder-Civil belandde immers voor lange tijd achter de tralies.

Ontrouw

De zangeres sloot zich tijdens die periode niet op en leerde nieuwe mannen kennen. Laatst nog had Winehouse een flirt met ex-rugbyspeler Joshua Bowman aan wie zij ook smeuïge details over het seksleven van het koppel zou hebben toevertrouwd.

Voor Fielder-Civil is de maat nu vol en hij wil een streep trekken door het huwelijk. Velen hopen dat La Winehouse door die breuk weer op het goede pad terecht zal komen.

NIET TE MISSEN