Celebs

Betty: "Mijn man noemde me vaak dikke"

Print

Betty: Mijn man noemde me vaak dikke

Big Brother-ster Betty voelt zich de jongste tijd niet goed in haar lichaam. Ze is ettelijke kilo's bijgekomen en ook haar siliconenborsten zitten haar tegenwoordig niet meer lekker. Deze week stort ze haar hart uit in Story.

"Ik heb mezelf laten gaan, mijn lichaam schandelijk verwaarloosd", klinkt het in het weekblad. "Veel te veel eten, veel te vaak ook. Ik dronk elke avond een fles wijn in mijn eentje, nadat ik Evita in bed had gestopt."

Diep geraakt

"Deze zomer hoorde ik al fluisteren: Kijk daar, dikke Betty. Mijn man heeft me vaak dikke genoemd. Zijn woorden raakten met het diepst. Ik wilde dan schreeuwen: hey, ik ben wel nog altijd dezelfde vrouw vanbinnen! Anderzijds besef ik dat hij het beste met me voorheeft."

Operatie

Plannen om te gaan sporten en diëten draaiden op niets uit en uiteindelijk sukkelde Betty in een depressie. Ze overwoog een liposuctie, maar zag daar uiteindelijk van af.

"Ik laat wel mijn borsten opereren. Die siliconen moeten er gewoon uit, dat was een jeugdzonde. Ik wil me weer lekker voelen in mijn vel", besluit Betty.

NIET TE MISSEN