Britney Spears heeft niet veel succes in de liefde

Britney Spears heeft niet veel succes in de liefde

Celebs

Britney Spears heeft niet veel succes in de liefde

Print
Britney Spears heeft in een openhartig interview verteld over haar werk, over haar zoontjes Preston en Jayden en over haar afspraakjes.

Momenteel steekt Britney al haar tijd in het promoten van haar nieuwe album 'Circus'. Dat ligt volgende maand in de winkelrekken.

'Oude Harry Potter'

De Amerikaanse zangeres heeft naar eigen zeggen niet veel succes in de liefde. "Ik voel me oud. Ik ga elke avond om half tien naar bed en stappen doe ik niet", vertelt de zangeres.

"Af en toe heeft ze wel eens afspraakjes, maar die staan niet altijd garant voor succes. "Hij leek een oudere versie van Harry Potter, maar dan dunner", vertelt de popster over een recente date.

'F-woord'

De laatste tijd spendeert ze ook weer wat meer tijd met haar kinderen, De 3-jarige Preston en de 2-jarige Jayden wonen bij hun vader Kevin Federline, maar Britney mag de kinderen steeds vaker zien.

Papa Federline zou de jongens woorden leren die Britney liever niet hoort. "Preston zegt soms het F-woord. Dat hoort hij niet van ons, dus moet hij het van zijn vader hebben. Ik zeg het wel, maar nooit als mijn kinderen in de buurt zijn", aldus de bezorgde moeder.

NIET TE MISSEN